DET GULE VÆRELSE

Episode 92: The Day the Earth Stood Still (2008)

May 24, 2020 Det Gule Værelse Season 1 Episode 92
DET GULE VÆRELSE
Episode 92: The Day the Earth Stood Still (2008)
Show Notes

KLAATU BARADA NIKTO - en af de vigtigste kommandoer i science fictions filmenes historie. Det betyder noget i retning af red jorden eller der er håb for jorden. En film med et vigtigt budskab: Pas godt på planeten eller få tæsk af rum-politiets superrobotter!

The Day the Earth Stood Still (2008) er instrueret af Scott Derrickson. Filmen er et remake af en film med samme titel fra 1951 instrueret af Robert Wise efter novellen Farewell to the Master af Harry Bates. I hovedrollen ser vi Keanu Reeves som rumvæsnet Klaatu, der ankommer til jorden for at redde planeten fra menneskenes klimaforurening. Med sig har han den uovervindelige robot GORT. Klaatu har ikke høje tanker om menneskene, men han ændre sin opfattelse efter et møde med antropologen Helen Benson (Jennifer Connelly), hendes søn Jacob Benson (Jade Smith) og videnskabsmanden Karl Barnhardt (John Cleese).

Lyt til en samtale i Det Gule Værelse, hvor dine værter Thomas og Morten tager en snak om fortolkningen af rummanden Klaatu, hvordan et remake kan supplere den originale film og hvad det kræver hvis mennesket skal ændre adfærd? 

Tak, fordi du støtter podcasten på 10eren 🤓

Support the show