DET GULE VÆRELSE

Episode 108: Den heroiske død

June 27, 2021 Det Gule Værelse Season 2 Episode 108
DET GULE VÆRELSE
Episode 108: Den heroiske død
Show Notes

NU ER DET PÅ TIDE AT GÅ HERFRA; JEG TIL DØDEN OG I TIL LIVET. I år 399 før vor tid blev filosoffen Sokrates anklaget og dømt ved retten i Athen. Anklagen lød på at han fordærvede ungdommen med sin filosofi og at han ikke troede på de Athenske guder. Sokrates blev dømt til døden og tvunget til at drikke skarntydesaft. Kan man kalde det mord?

Hver den sidste søndag i måneden kan du lytte til en ny episode af true crime podcasten LEGENDARISKE MORD, som er produceret af DET GULE VÆRELSE.

Dine værter er Thomas og Morten, som også har lavet research og skrevet manuskript. Morten har stået for det tekniske med at optage, klippe og redigere.

🤔 HVIS DU KAN LIDE FILM og du endnu ikke har lyttet til vores første podcastserie 100 BEDSTE FILM, så tjek også den ud 👀

🎁 DU KAN OGSÅ LYTTE TIL en rækker episoder som vi kalder DGV Speciels. Her kan det handle om alt mellem himmel og jord.

Vi bliver glade, hvis du deler podcasten med dine venner, anmelder den eller giver den nogle stjerner på Apple Podcast. På den måde hjælper du andre med at finde frem til DET GULE VÆRELSE. Det giver os lyst og blod på tanden til at lave flere episoder 😼

TAK, fordi du lytter til DET GULE VÆRELSE og TAK til dig, som støtter podcasten på 10eren 🤓

 Vi vil gerne dedikere denne episode til den folkekære præst og forfatter Johannes Møllehave, der gik bort mandag den 10. maj 2021 efter et langt liv med litteratur. Rest in Peace og tak for bøgerne, må du om nogen få adgang til det himmelske bibliotek.

Support the Show.